Kıryarlar Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

WEB https://kiryarlareuo2kademe.meb.k12.tr
Adres : YENİKENT MAH. 87. SOKAK NO:01 PK:09200 SÖKE/AYDIN
VİZYON : Toplumda başarılarıyla kendinden söz ettiren mutlu bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Zihinsel engelli öğrencileri zamanı ve eğitim ortamını verimli kullanarak başarılı olabilecekleri etkinliklerle, olumlu yaşantılar sağlayarak, kalıcı ve istendik davranışlar kazandırıp, toplumla bütünleşmiş, kendine güvenen, sorumluluklarını yerine getirebilen, kendi kendine yetebilen bağımsız bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2011 Yılı "Beyaz Bayrak" 2012 Yılı "TKY Ekip Dalında Aydın İl İkinciliği" 2012 Yılı Denetimler Sonucu Eğitim Bölgesi Alanında En Başarılı Kurum 2014 Yılı "Beyaz Bayrak" 2017 Yılı "Beyaz Bayrak" 2017 Yılı "Beslenme Dostu Okul" 2020 Yılı "Beyaz Bayrak" 2020 Yılı "Beslenme Dostu Okul" 2020 Yılı "Okulum Temiz" 2020 Yılı eTwinning Avrupa Kalite Etiketi

Öğretim Şekli :
Yabancı Dil : -
Isınma : Kalorifer
Servis : Kuşadası ilçemizden, Germencik İlçemizden, Çavdar-Bağarası-Burunköy hattı, Didim-Doğanbey-Tuzburgazı-Atburgazı-Güllübahçe-Akçakonak hattından okulumuza öğrenci servislerimiz vardır.
Ulaşım : İlçe merkezinin her yerinden şehir içi minibüsü son durakta inilecek.
Yerleşim Yeri : Yenikent Mak. 87.Sok No:1
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın Söke İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun Spor Kulübü bulunmaktadır. Öğrencilerimiz Atletizm, Dart, Bocce, Cirit, Masa Tenisi alanlarında Türkiye genelinde yapılan şampiyonalara da katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 Proje Çalışmalarımız mevcuttur.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda yürütülen eTwinning Projeleri mevcuttur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Plus Projesi başvurumuz değerlendirme aşamasındadır